Close

-->
Betöltés...

Rendezvényeink

Audi Aréna Győr
2024.02.24

SPORTLÖVŐ EURÓPA-BAJNOKSÁG

Az Audi Arénában és a Magvassy Mihály Sportcsarnokban kerül megrendezésre a 2024. évi 10m-es sportlövő Európa-bajnokság, amelyen olimpiai részvételi jogokat lehet szerezni az idei párizsi olimpiai játékokra. Több, mint 40 országból érkeznek résztvevők az eseményre, amelyre a belépés ingyenes. Február 25-27. között a junior korosztály lép lőállásba, míg február 28-március 1. között a felnőttek mutathatják meg tudásukat. Az eseményről további információkat a www.hunshooting.hu oldalon találhatnak.

palutcaifiuk
Audi Aréna Győr
2024.03.09

DEMJÉN

Hamarosan a 77. életévét betöltő Demjén Ferenc magyar zene ikonja Győrben az Audi Arénában koncertezik. Minden korosztály ismeri slágereit. Legyen részese Ön is ennek a felejthetetlen koncertnek.

Jegyvásárlás
palutcaifiuk
Audi Aréna Győr
2024.03.23

TANKCSAPDA 35

Rocker arcok figyelem! Március 23-án Győrben, az Audi Arénában kezdi meg országjáró turnéját a 35 éves Tankcsapda! Ha te is szívesen tombolnál élőben a Mennyország touristra, vagy lassúznál egyet pároddal az Egyszerű dalra, köztünk a helyed! A hangolódásról a Falcon Project zenekar gondoskodik. Ne maradj le te se! Kövesd be az eseményt, hogy elsők közt értesülj a koncerttel kapcsolatos információkról! Jegyértékesítés hamarosan…

Jegyvásárlás
palutcaifiuk
Audi Aréna Győr
2024.04.20

ÁKOS: HARMINC ÉV

A HARMINC ÉV jubileumi, akusztikus koncert a dupla telt házas Opera és a szintén telt házas Papp László Aréna után országszerte is látható – CSAK HÁROM HELYSZÍNEN! Győrött, Szegeden és Debrecenben kerül színpadra a nagyszabású műsor. TÖBB ELŐADÁS NEM LESZ! Mindenkit szeretettel várunk, aki még nem látta, vagy látta, de újranézné.

Jegyvásárlás
palutcaifiuk