Business Excellence 2016

Győri Balett - Diótörő

Győri Balett - Diótörő

Diótörő - Audi Aréna Győr 2016. december 10. 18:00 óra

 

Az eddigi legnagyobb hazai Diótörő előadásra készül a Győri Balett társulata.

 

A produkcióban a világ élvonalába tartozó Győri Balett táncművészei mellett a Moszkvai Bolsoj Balett szólistái (Darja Hohlova és Artemij Beljakov) és a Győri Tánc-és Képzőművészeti Iskola balettnövendékei, valamint artisták és Pirók Zsófia flamenco táncművész lépnek a színpadra.


A Bécsi Operában nagy sikerrel játszott Diótörő inspirációja alapján egy artistákkal és revüszerű látványokkal kibővített előadást készít ifj. Harangozó Gyula és Dmitrij Simkin. Az eddigi legnagyobb hazai DIÓTÖRŐ előadás a jól ismert karácsonyi történet, Csajkovszkij nagyszerű balettje cirkuszművészet és háttérvetítés kíséretében hatalmas „szélesvásznú" díszlettel készül.

 

A produkció látványosan ötvözi a tánc, a cirkuszművészet és a show elemeit az orosz származású frankfurti látványtervező, Dmitrij Simkin egyedülálló háttérvetítését beleépítve a cselekmény forgatagába.

 

Az előadás egy olyan családi program, mely az aktuális sikerfigurákkal szól a gyerekekhez. Nem hiányozhat egy táncoló robot, Barbie vagy Spiderman sem. A Herceg és Mária hercegnő nagy kettősének eltáncolásához a Moszkvai Nagyszínház, illetve a szentpétervári Mariinszkij Balett sztárszólistáit hívtuk meg, garantálva, hogy a balett ínyencei is megtalálják ebben a modern felfogású látványos produkcióban a számításaikat.

 

Jegyvásárlás

Látogatóközpont (Győr, Baross u. 21.)

Hétfő - Szombat: 9.00 - 18.00
Vasárnap: 9.00 - 14.00

Rendezvények alkalmával, az adott esemény előtt a helyszínen.

On-line

Jelenleg a jegymester.hu oldalon tudunk on-line elérhetőséget biztosítani.

Partnerek

Audi Aréna logó

Audi logó

EKI logó

ETO Futsal logó

Kézilabda logó

Látogatóközpont logó

Kaloczy

Aqua-Sportközpont

Gyorprojekt