Eyof 2017

Business Excellence 2016

Gyémánt Fokozatú támogató a Győr Projekt Kft.!

Hajba Ákos Hírek 2017.04.28 2017-04-28 14:42:22
Gyémánt Fokozatú támogató a Győr Projekt Kft.!

Simon Csaba Győr Projekt Kft. ügyvezetője a győr Plusz média kérdésére elmondta, hogy a Győr Projekt Kft. alakulásának alappillérét az EYOF megrendezése jelentette.

 

„A Társaság irányába fennálló bizalom mindenképp ösztönöz minket, hogy Magyarország egyetlen multi sporteseményéhez a sportlétesítmények megépítésén túlmenően a Fesztivál ideje alatti üzemeltetéssel, az eszközpark biztosításával járuljunk hozzá, és az eseményből adódó hosszú távú lehetőségeket – sportszakmait és pénzügyit egyaránt – megteremtsük és kiaknázzuk."

/Győr Plusz/

Magyarország - Horvátország női kézilabda mérkőzés az Audi Aréna Győrben!

ackos Hírek 2017.03.07 2017-03-07 14:48:02
Magyarország - Horvátország női kézilabda mérkőzés az Audi Aréna Győrben!

Március 17-én 18 órától az Audi Aréna Győrben Horvátország ellen lép pályára a magyar női válogatott!

 

A mérkőzésre jegyek vásárolhatók 2.000,- és 2.500,- forintos áron a jegymester.hu oldalon.

 

Kim Rasmussen szövetségi kapitány már kihirdette a magyar női válogatott keretét az március 13-án kezdődő edzőtáborra, valamint a Horvátország elleni mérkőzésre. A névsorban ezúttal 22 kézilabdázó kapott helyet.

 

A magyar női válogatott kerete:
Kapusok: BÍRÓ Blanka (FTC-Rail Cargo Hungaria), JANURIK Kinga (Érd), KISS Éva (Győri Audi ETO)


Jobbszélsők: BÓDI Bernadett (Győri Audi ETO), FALUVÉGI Dorottya (FTC-Rail Cargo Hungaria), LUKÁCS Viktória (FTC-Rail Cargo Hungaria)


Irányító, átlövők: GÖRBICZ Anita (Győri Audi ETO), HORNYÁK Dóra (FTC-Rail Cargo Hungaria), KLIVINYI Kinga (Érd), KOVÁCS Anna (Dunaújvárosi KKA), KOVACSICS Anikó (FTC-Rail Cargo Hungaria), PÁLOS-BOGNÁR Barbara (Budaörs), SZEKERES Klára (FTC-Rail Cargo Hungaria), SZUCSÁNSZKI Zita (FTC-Rail Cargo Hungaria), TOMORI Zsuzsanna (Győri Audi ETO), ZÁCSIK Szandra (FTC-Rail Cargo Hungaria)


Beállók: KISFALUDY Anett (Érd), MÉSZÁROS Rea (FTC-Rail Cargo Hungaria), SIRIÁN Szederke (DVSC-TVP)


Balszélsők: ERDŐSI Ildikó (Siófok KC), PUHALÁK Szidónia (Győri Audi ETO), SCHATZL Nadine (FTC-Rail Cargo Hungaria)

Kézilabda hétvége az Audi Aréna Győrben!

ackos Hírek 2017.02.27 2017-02-27 15:53:19
Kézilabda hétvége az Audi Aréna Győrben!

Két nap, két mérkőzés!

 

2017. március 4-én, szombaton a Grundfos Tatabánya KC férfi kézilabda csapata ezúttal a KIF Kolding Kobenhavn ellen lép pályánkra. 2017. március 5-én vasárnap pedig a Győri Audi ETO KC „lányai” mérkőznek meg a Team Esbjerg csapatával.

 

A férfi kézilabda mérkőzésre jegyek még válthatók az alábbi címen: Jegymester

 

A vasárnapi meccs pedig már most garantáltan teltházas lesz!

Voca People

ackos Hírek 2016.11.29 2017-01-24 15:18:27
Voca People

2016. december 27-30. között a VOCA PEOPLE Magyarországon is bemutatja új műsorát – az izgalmas és eredeti zenés kabaré szenzációt már több, mint egymillióan látták világszerte.

 

A YouTube-on több, mint 50 millió megtekintéssel büszkélkedő VOCA PEOPLE tagjai nem használnak hangszereket, minden hangot élőben képeznek a-capella és modern beatboksz technikák kombinálásával. Tele energiával és csordultig komédiával és jókedvvel, ez a nemzetközi fenomén minden idők legjobb slágerei közül több, mint nyolcvanat mutat be Madonnától Mozarton keresztül Michael Jacksonig! Nincsenek hangszerek, nincsenek effektusok – csak nyolc hihetetlen, tehetséges énekes-komikus.

 

A díjnyertes show világszerte már óriási sikernek örvend; négy éven belül teltházas turnéi lettek Európában, Észak- és Dél-Amerikában, valamint a Távol-Keleten, továbbá több, mint egy évig szerepeltek a New York-i Off-Broadway-en, ahol Lucille Lortel-díjat nyertek a “Kiváló Színházi Élményért”.

 

A VOCA PEOPLE űrhajója egy ismeretlen bolygóra – a Földre – zuhant… A hajó töltője egyetlen energiaforrással – a ZENÉVEL – működik, tehát a VOCA PEOPLE tagjainak találkozniuk kell a Föld lakóival, annak érdekében, hogy megismerjék furcsa szokásaikat és zenéjüket, valamint, hogy a közönség segítségével, zenével feltöltsék páratlan hajójukat…

 

Jegyek elővételben megvásárolhatók:

Látogatóközpont / Tourinform Győr

Győr, Baross Gábor út 21.

Tel.: +36 - 96 / 311 - 771

www.latogatokozpontgyor.hu

 

Jegyár: 5900.-   7900.-    8900.-   9900.-   11900.-

Jegykiállítási díj minden esetben: 200,-